Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Τρόποι Αποστολής

Παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα

Παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα που εισέρχονται έως τις 14:00: Εκτελούνται εντος των 2 εργάσιμων ημερών με εταιρεία ταχυμεταφορών που θα επιλέξετε εσείς και το εκάστοτε κόστος μεταφοράς, εφόσον υπάρχει, θα συμπεριλαμβάνεται στο τιμολόγιο που θα παραλάβετε μαζί με την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες που έχουν αξία άνω των 80,00€ και μέχρι 2 κιλά συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, αποστέλλονται χωρίς έξοδα αποστολής, εφόσον αποστέλλονται με τη μεταφορική που έχει προσυμφωνηθεί.

Η ApTech έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες πανελλαδικά, προνομιακές χρεώσεις με εταιρείες ταχυμεταφορών.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί τον αποδοτικότερο τρόπο αποστολής.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του)
  • Οι παραδόσεις των παραγγελιών εξαρτώνται από τον φόρτο εργασίας και δεν είναι δεδομένο ότι θα εκτελεστούν όπως ορίζεται από το άνωθεν κείμενο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος