Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Πολιτική Επιστροφών

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχετε Δικαίωμα υπαναχώρησης δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων. Για την άσκηση του δικαιώματος σας αυτού θα πρέπει να συμπληρώνετε

Την Φόρμα RMA που θα βρείτε εδώ την στέλνετε με email στο info@apthech.gr

Σε περίπτωση που η επιστροφή αφορά συσκευή κινητού τηλεφώνου υπάρχει 2ετής εγγύηση και ισχύουν τα παρακάτω:

  • για SAMSUNG μοντέλα το service αναλαμβάνουν τα επίσημα εξουσιοδοτημένα service της Samsung ανά την επικράτεια. (π.χ. Authorized Service Θεσσαλονίκη – Αβραμίδης Μιχάλης)
  • για APPLE μοντέλα το service αναλαμβάνουν τα επίσημα εξουσιοδοτημένα service της Apple ανά την επικράτεια. (π.χ. Document, iStorm)
  • για HUAWEI μοντέλα το service αναλαμβάνουν τα επίσημα εξουσιοδοτημένα service της HUAWEI ανά την επικράτεια. (π.χ. TS Solutions)
  • για BLACKVIEW μοντέλα το service αναλαμβάνουν τα επίσημα εξουσιοδοτημένα service της Blackview ανά την επικράτεια. (π.χ. CellCom ΕΠΕ)
  • για ALCATEL μοντέλα το service αναλαμβάνουν τα επίσημα εξουσιοδοτημένα service της Alcatel ανά την επικράτεια. (π.χ. CellCom ΕΠΕ)
  • για CATERPILLAR μοντέλα το service αναλαμβάνουν τα επίσημα εξουσιοδοτημένα service της Caterpillar ανά την επικράτεια. (π.χ. CellCom ΕΠΕ)
  • για τα υπόλοιπα μοντέλα το service αναλαμβάνει η εταιρεία μας και ισχύει η πολιτική επιστροφών με την φόρμα RMA που περιγράφετε παραπάνω.

Θα μπορείτε να κάνετε την επιστροφή ΜΟΝΟ μετά από την έγκριση μας.

Παρακαλούμε να αναγράφετε τον αριθμό έγκρισης RMA που θα σας δίνουμε ΕΞΩ από το δέμα.

Δεν θα κάνουμε δεκτές επιστροφές χωρίς τα ανωτέρω.

Τα προϊόντα που μας επιστρέφετε θα ελέγχονται βάσει της περιγραφής της βλάβης που αναφέρετε και θα επισκευάζονται ή θα αντικαθίστανται.

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία και σε άριστη κατάσταση, χωρίς αυτοκόλλητα, μουντζούρες και φθορές.

Με εκτίμηση
APTECH

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος