Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Plugo Tacto Classics by PlayShifu Σύστημα παιδικού παιχνιδιού που μετατρέπει το tablet σας σε Διαδραστικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι

Μάρκα:

Μεταμορφώστε το tablet σας σε ένα διαδραστικό επιτραπέζιο και παίξτε με πραγματικές φιγούρες για μια αξέχαστη εμπειρία. Με τη νέα σειρά διαδραστικών παιχνιδιών Plugo Tacto Classics της PlayShifu, τα παιδιά προσεγγίζουν έννοιες φυσικής και χημεία και αποκτούν κριτική και αναλυτική σκέψη καθώς διασκεδάζουν!

Η εφαρμογή Plugo App μπορεί να κατεβεί δωρεάν και περιλαμβάνει κιτ παιχνιδιών που είναι γνωστά σε μικρούς και μεγάλους. Εσείς απλά επιλέγετε το επίπεδο που ταιριάζει στο δικό σας παιδί.

Το Plugo App είναι ένα παιχνίδι συμβατό με iOS & Android συσκευές. iOS 11 ή νεότερο (δεν υποστηρίζει iPad 2 & iPad Mini 1), Android συσκευές με 1GB RAM και άνω (δεν υποστηρίζει Samsung Tab A), Android OS 6 ή νεότερο.

Τα παιχνίδια STEM επαυξημένης πραγματικότητας αποτελούν το ιδανικό δώρο για τα παρατηρητικά παιδιά, εξάπτουν τη φαντασία τους και ικανοποιούν την περιέργεία τους. Βοηθούν την ανάπτυξη γνωστικών δεξιοτήτων και βελτιώνουν τις ικανότητες των παιδιών! Για ηλικίες 4 και άνω.

Περισσότερα
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
Shifu036
Περιγραφή

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • 2 frames που προστατεύουν τις γωνίες του tablet και χρησιμεύουν για την τοποθέτηση των φιγούρων
  • 4 φιγούρες μια για κάθε παίκτη
  • 2 ζάρια
  • Αναλυτικός οδηγός χρήσης
Περισσότερα
Λεπτομέρειες προϊόντος
Shifu036

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
YELLOW

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος