Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

iLuv Bluetooth Truly Wireless FitActive Jet 5

Μάρκα:

Απόλαυσε την ελευθερία που προσφέρουν τα ασύρματης τεχνολογίας In-Ear ακουστικά FitActive Jet 5 της iLuv, τα οποία σχεδιάστηκαν για όσους αγαπούν τον δραστήριο τρόπο ζωής.

Τα εργονομικά ακουστικά έχουν ειδική σχεδίαση ώστε να παραμένουν στην θέση τους, ανεξάρτητα από την ένταση της άσκησης και για πρόσθετη προστασία διαθέτουν ειδική επίστρωση που τα καθιστά splash/ sweatproof (αντέχουν στον ιδρώτα).

Συνδέονται με τη φορητή συσκευή σου μέσω της τεχνολογίας Bluetooth και η διαδικασία «pairing» (σύζευξη) είναι πανεύκολη χάρη στην τεχνολογία «Smart Pairing» της iLuv. Όσον αφορά στον ήχο, οι οδηγοί 15mm εγγυώνται ποιοτικό και «γεμάτο» ήχο ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που σου αρέσει να ακούς. Φυσικά, ενσωματώνουν μικρόφωνο για κλήσεις hands-free ενώ η αυτονομία τους -χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία 70mAh ανά ακουστικό – αγγίζει τις 3 ώρες μουσικής ή ομιλίας με μία φόρτιση.

Η ειδική θήκη προστατεύει τα ακουστικά και ενσωματώνει μπαταρία 800mAh για την επαναφόρτιση τους (η μπαταρία επαρκεί για να φορτίσεις τα ακουστικά σου… 5 φορές).

Περισσότερα
Περιορισμένη προσφορά
63,99 € 79,99 €
-20%
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
FITACTJET5BK
Λεπτομέρειες προϊόντος
FITACTJET5BK

Χαρακτηριστικά

Σύνδεση
Bluetooth
Χρώμα
black

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος