Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

CAMRY METAL ELECTRIC KETTLE 1,5L

Μάρκα:

CAMRY METAL ELECTRIC KETTLE 1,5L

Ο βραστήρας στην κουζίνα είναι ένα μόνιμο στοιχείο του εξοπλισμού αυτού του δωματίου. Πολύ συχνά, όταν επιλέγουμε ένα μοντέλο για εμάς, καθοδηγούμαστε όχι μόνο από τη λειτουργικότητα, αλλά και από την εμφάνιση του προϊόντος. Ένας βραστήρας που στέκεται μπροστά σας μπορεί να συμπληρώσει τη διακόσμηση και το μοντέλο που προτείνουμε θα φαίνεται κομψό σε κάθε εσωτερικό: μοντέρνο και παραδοσιακό. Ο μεταλλικός βραστήρας CAMRY CR 1292 είναι μια κλασικά σχεδιασμένη συσκευή με μοντέρνο φινίρισμα.
 
Ένας βραστήρας για όλη την οικογένεια
 
Το γοητευτικό κλασικό σχέδιο είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει το βλέμμα όταν κοιτάζουμε αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο. Σχέδιο που μοιάζει με "βραστήρα με στόμιο", αλλά ηλεκτρικό; Γιατί όχι?! Κομψά μεταλλικά στοιχεία και μια ενδιαφέρουσα λύση που σχετίζεται με το κάλυμμα προσελκύουν το βλέμμα. Η βολική, καμπυλωτή λαβή διευκολύνει τη μεταφορά του βραστήρα και την παροχή νερού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χωρητικότητα αυτού του βραστήρα είναι 1,5 λίτρα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να προετοιμάσετε τσάι ή καφέ για περισσότερα άτομα κατά τη διάρκεια ενός μαγειρέματος. Είναι ένα ιδανικό προϊόν για μια μεγάλη οικογένεια. Η μέγιστη ισχύς του βραστήρα είναι 2220 W, οπότε χρειάζεται λίγο για να βράσει το νερό. Το περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι θα εξασφαλίσει ανθεκτικότητα στη χρήση και θα κάνει τον καθαρισμό της συσκευής να διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά. Αρκεί να σκουπίσετε τα εξωτερικά τοιχώματα του βραστήρα με ένα υγρό πανί.
 
Τεχνικές εγκαταστάσεις
 
Όταν σκεφτόμαστε ποιο μοντέλο βραστήρα να αγοράσουμε, δεν έχουμε πάρα πολλούς πόντους για σύγκριση. Δεν είναι μια συσκευή που συνδυάζει τις λειτουργίες πολλών άλλων προϊόντων. Υπάρχει ένα βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να εξεταστεί πρώτα - πόσο νερό μπορεί να χυθεί σε αυτό. Το γνωρίζουμε ήδη πολύ και τι άλλο διακρίνει αυτό το μοντέλο; Η μεγάλη χωρητικότητα και ένας ενδιαφέρων σχεδιασμός δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματα αυτού του μοντέλου βραστήρα. Η περιστρεφόμενη βάση 360 καθιστά αυτή τη συσκευή ιδανική τόσο για άτομα δεξιού όσο και για αριστερόχειρες. Χρειάζεται μόνο ένα δευτερόλεπτο για να επανατοποθετηθεί ο βραστήρας στη θέση του. Η λυχνία ελέγχου σηματοδοτεί τη λειτουργία του βραστήρα. Από την άλλη πλευρά, η προστασία από την ενεργοποίηση ενός κενού βραστήρα προστατεύει από την καύση της συσκευής. Όπως η λειτουργία αυτόματου τερματισμού όταν επιτευχθεί η απαιτούμενη θερμοκρασία. Μια καθαρή ένδειξη στάθμης νερού θα σας επιτρέψει να ελέγξετε το περιεχόμενο της συσκευής.
 
Κλασικός ηλεκτρικός βραστήρας 1,5 λίτρων, χρήσιμος σε κάθε κουζίνα. Η ασφάλειά του διασφαλίζεται από μια κλειδαριά που αποτρέπει την ενεργοποίηση ενός κενού βραστήρα και την αυτόματη απενεργοποίηση μετά από βραστό νερό. Η λειτουργικότητα αυξάνεται με μια σταθερή βάση και έναν καθαρό δείκτη στάθμης νερού. Έχει μέγιστη ισχύ 2200W και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο το καθιστά μια κύρια λύση όταν πρόκειται για βραστό νερό. Ενημερώνει για βραστό νερό με λάμπα.
 
Χωρητικότητα 1,5 L
Ονομαστική ισχύς 1850W
Μέγιστη ισχύς 2220W
Ανοξείδωτο περίβλημα
Καθαρός δείκτης στάθμης νερού
Αυτόματο κλείσιμο
Προστασία από την ενεργοποίηση ενός κενού βραστήρα
Περιστρεφόμενη βάση 360 μοιρών
Λάμπα ελέγχου
Κλασικό σχέδιο
 
Περιέχει:
Εγχειρίδιο χρήστη
Περιστρεφόμενη βάση
Περισσότερα
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
CR1292
Λεπτομέρειες προϊόντος
CR1292

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος