Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Dudao self-adhesive Universal Magnetic Car Mount Phone Holder for Dashboard cable organizer black

Μάρκα:

Το μαγνητικό στήριγμα Dudao F11s ταιριάζει απόλυτα με τους εσωτερικούς χώρους των σύγχρονων αυτοκινήτων. Θα εκτιμήσετε τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό του. Χάρη στο συμπαγές του μέγεθος, μπορείτε να το προσαρμόσετε στο χώρο του οχήματός σας. Στο εξής, ο έλεγχος της τάξης και της διάταξης των καλωδίων δεν θα είναι προβληματικός.

Τοποθετήστε στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας την βάση και οδηγήστε άφοβα και με ασφάλεια, αποτρέποντας την αναζήτηση της σε τσέπες ή θήκες, κοιτάζοντας μακριά από το δρόμο. Μπορείτε να λειτουργήσετε εύκολα το smartphone σας για πλοήγηση GPS, streaming μουσικής ή κλήσεις hands-free. 

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τη βάση στο ταμπλό ή σε άλλο μέρος του αυτοκινήτου, χωρίς να επηρεάσετε την επιφάνειά του και χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε εργαλείου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το προστατευτικό αυτοκόλλητης ταινίας και να τοποθετήσετε το gadget πάνω του πιέζοντας απαλά τη βάση.

Τμήματα της θήκης συνδέονται μέσω ισχυρού μαγνήτη. Διασφαλίζει σταθερό και σταθερό κράτημα, ακόμη και όταν οδηγείτε σε ανώμαλο δρόμο!

Περισσότερα
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
6973687240813
Λεπτομέρειες προϊόντος
6973687240813

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
black

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος